Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Makelaars - diversen
Debraecken2
Goedkoper naar de notaris via notaris akte. iedere notariŽle hypotheekakte kost ongeacht uw hypotheekbedrag
http://debraecken2.notarisakte.nl
Nhg
Nhg - home - nationale hypotheek garantie,nhg,stichting waarborgfonds eigen woningen,garantie,lening,afsluiten,kopen,verbouwen,woning,waarborgfonds,garant,hypotheek,hypotheekbedrag,geldverstrekker. de nationale hypotheek garantie (nhg) wordt verstrekt door de stichting waarborgfonds eigen woningen. het is de naam van de garantie die u kunt krijgen als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning. hiermee staat het waarborgfonds garant voor de terugbetaling van uw hypotheek(bedrag) aan de geldverstrekker.
http://www.nhg.nl
Taxatietarieven
Taxatie tarieven vergelijken van alle taxateurs in nl voor de goedkoopste taxatie - taxatietarieven.com. taxatietarieven.com
http://www.taxatietarieven.com
Gerelateerd
 • Uitkoopregeling in aardbevingsgebied
  RTV Noord. Altijd op Noord.
 • Hoge verkoopscores voor woningproject 't Feitsmahof in Sli..
  Vorige week werd de officiŽle eerste heipaal geslagen aan de bouwplaats aan het Feitsmapark in Sliedrecht. Daar komen in twee fasen in totaal 38 woningen. De eerste fase, 14 appartementen, is geheel uitverkocht, de tweede fase, 24 appartementen, is al voor 60% verkocht. Dit project ?t Feitsmahof is een succesvolle samenwerking tussen Domus Planontwikkeling B.V., SP Architecten, Bouwonderneming Stout B.V. en Alblasserwaard Makelaars.
 • Moszkowicz haalt bakzeil tegen Radar
  Robert Moszkowicz heeft donderdag bakzeil gehaald in zijn strijd tegen consumentenrubriek Radar van Avro/Tros.
 • Het BIV heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 700 malifide ma..
  Het Federaal Instituut van Vastgoedmakelaars (BIV) heeft de afgelopen jaren, met behulp van verscheidene initiatieven, meer dan 700 makelaars met twijfelachtige praktijken verwijderd uit de federatie.
 • Huis verkopen: zů scoor je op een huizensite
  De woningmarkt trekt voorzichtig aan, een mooi moment om je huis in de etalage te zetten. Alleen: hoe zorg je ervoor dat jouw woning opvalt in het gigantische aanbod?
 • Maart was topmaand voor makelaars
  In maart zijn er flink meer woningen overgegaan naar een nieuwe eigenaar. Het Kadaster registreerde in totaal 13.393 verkochte woningen.
 • Prijswinnaar Dries in het zonnetje
  Westerbork - Bert Dries uit Westerbork heeft de prijsvraag gewonnen van Woonaccent Makelaars Westerbork. Hij kreeg een cheque overhandigd.
 • Zuidas onverminderd populair
  De leegstand aan de Zuidas bedraagt maar 6%, meldt JLL. De vastgoedadviseur voorziet geen sterk oplopende leegstand door de nieuwbouw aan de Zuidas.
 • Bedrijven gedupeerd door vertraging Foodpark Veghel
  De bedrijven die al grond hadden gekocht op bedrijventerrein Foodpark in Veghel voelen zich gedupeerd door de procedurefout van de gemeente Veghel.